Properties for sale

For more details look at our properties at Funda and Pararius

Paramaribostraat 21F

4-laags woonhuis op mooie locatie in de geliefde Archipelbuurt
 
Op mooie locatie in de geliefde Archipelbuurt gelegen 4-laags woonhuis met 5 ruime slaapkamers en twee grote balkons en 1 tuin.
De woning bevindt zich op loopafstand van de Denneweg, de Frederiksstraat, het Bankaplein en het centrum van Den Haag. In de omgeving van het huis vindt u vele internationale organisaties, ambassades, openbaar vervoer, winkels en restaurants.

INDELING: (zie voor maatvoering de plattegronden)

Begane grond: tochtportaal met meterkast, gang met modern toilet en fontein, voorraadkast, woonkamer in twee niveaus woonkamer van mooie stenen vloer, en functionele open keuken voorzien van 4-pits gaskookplaat (geïntegreerd), oven, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser. Schuiframen en deur naar prachtige tuin met ruime schuur.

1e verdieping: overloop, mooie moderne badkamer met bad, douche en wastafel met wastafelmeubel en handdoek radiator, appart toilet, aan de voorzijde gelegen royale slaapkamer, grote achterslaapkamer met inloopkast en openslaande deuren naar balkon (voorzien van houten vlonders),

2e verdieping: overloop, mooie badkamer met bad, douche en wastafel met wastafelmeubel en handdoek radiator, appart toilet, aan de voorzijde 2 slaapkamers, 1 grote slaapkamer aan de achterkant.met openslaande deuren naar balkon (voorzien van houten vlonders)

Zolderverdieping: lichte overloop met veluxraam, CV-combiketel en washoek, grote slaapkamer met ruim balkon.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1998
- Belanghebbende parkeren
- Vrijwel geheel voorzien van stenen vloer
- Geheel voorzien van dubbel glas ramen
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Vraagprijs: €950.000 K.K.Sold